Video, iata-l pe Nicolicea cum fuge prin Parlament pentru a nu raspunde la intrebari legate de facultatea absolvita. I-a pierit aroganta
Jurnalistii Digi24 au incercat sa obtina o reactie din partea lui Eugen Nicolicea, dupa ce Adevarul a aflat ca deputatul PSD a terminat āla distantaā Facultatea de Drept.Ā
Reporterul Digi24 l-a intrebat politicos daca are vreun raspuns fata de cele publicate in Adevarul, insa nicolicea nici macar nu s-a intors si a grabit pasul. El cauta cu disperare un lift ca sa scape de intrebari.
Jurnalistii de laĀ AdevarulĀ au descoperit ceea ce Eugen Nicolicea se straduia din rasputeri sa nu se afle. Deputatul care a contribuit major la masacrarea legilor justitiei a facut o facultate de Drept din cadrul Universitatii āSpiru Haretā, la āInvatamant la distantaā.
āAm aflat astfel ca deputatul PSD a intrat la Facultatea de Automatizari si Calculatoare a Universitatii din Timisoara in anul 1976. Un fost ceolg de-al sau ne-a marturisit ca āundeva prin anul II sau III a ramas repetentā. āTot nu reusea sa treaca un examen, si atunci s-a transferat de la Automatizari si Calculatoare la Electronica, unde a si terminat, in anul 1982ā². A primit repartitie la Santierul Naval din Drobeta Turnu Severin, localitatea sa de bastina.
A doua facultate urmata de Eugen Nicolicea a fost Dreptul, cea despre care nu doreste sa ofere niciun fel de relatii. Un fost profesor ne-a marturisit insa marele secret: a urmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de āInvatamant la Distantaā.
Un fost profesor de la filiala din Drobeta Turnu Severin a Universitatii Spiru Haret ne-a spus ca Nicolicea era student acolo āla nivelul anilor 2008 sau 2009ā² si ca a urmat doar trei ani de facultate, pentru ca a facut doi ani intr-unul singur. āIn acelasi timp facea aceeasi facultate si nevasta, si fiica luiā, sustine profesorulā, citat deĀ Adevarul.
Fostul profesor a relatat si cum decurgeau cursurile si examenele la Spiru Haret. āAstia de la Invatamant la Distanta nu veneau deloc la cursuri, invatau de unde puteau si veneau doar in sesiune. Sesiunea dura vreo luna si jumatate, iar examenele se tineau doar sambata. Studentii veneau aici la filiala, se asezau la un calculator si-si bagau o parola. Li de deschidea grila de examen, cu trei variante de raspuns la fiecare intrebare. Corecta era doar o singura varianta, nu erau intrebari in care sa fie corecte doua sau toate trei variantele. Iar intrebarile erau astfel formulate ca daca bifai la toate intrebarile doar varianta A, aveai asigurata nota 5. Nota o primeau pe loc, tot prin calculatorā.
Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook
O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.