Deputatii nu vor sa plateasca mai mult de 24 de lei pentru o masa la cantina Parlamentului. Cat costa acum o ciorba plus ceafa cu cartofi prajiti

politica

Camera Deputatilor a scos la licitatie, in SICAP, un contractul pentru servicii de concesiune pe doi ani a cantinei si bufetelor din incinta. Spatiile vizate sunt restaurantul „Salon Brancovenesc” la nivelul S1, 1 bufet la nivelul 1M, 1 bufet la nivelul 2 si 1 bufet la nivelul 3 din Camera Deputatilor.

In documentatie se solicita concesionarului sa asigure servirea mesei luni-joi, intre intervalul 11.00 – 16.00 si vineri, intre 11.00 – 14.00 pentru un grup tinta de circa 2.000 de persoane, angajati din Camera Deputatilor sau vizitatori si sa poata extinde, la cerere, acest program, in caz ca exista solicitari pentru simpozioane, cocktailuri, alte evenimente de acest tip. Pentru cele trei bufete, sa pregateasca zilnic si sa prezinte listele cu preturile si gramajele pentru bauturi, sendvisuri, cafea, ceai.

Deputatii au fixat si preturile maxime pentru mesele de la cantina Parlamentului, conform documentului studiat de Economedia:

„1) doua variante de meniuri economice (cu maxim doua repetari pe saptamana), la pretul de maxim 20 lei cu TVA/meniu care vor cuprinde fel principal + garnitura;

2) doua variante de meniu office compuse din doua feluri de mancare (felul 1 + felul 2) + desert, la un pret maxim de 24 lei cu TVA/meniu:

a) felul 1 (min. 350 ml): supe, ciorbe, borsuri, aperitive calde si altele asemenea;

b) felul 2: fripturi/snitele (min. 120 gr.), mancaruri scazute (min. 150 gr.) impreuna cu garnituri (min. 200 gr.) si salate (min. 120 gr.) si altele asemenea + chifla/paine (min. 30 gr.);

c) desert (min. 100 gr.): fruct, prajitura, inghetata, etc.

3) un meniu vegetarian/vegan;

4) un meniu diversificat care sa includa si alte feluri de mancare si desert, altele decat cele din meniurile prezentate mai sus”.

Ofertele se desfac in 29 mai, departajarea lor se face in functie de cea mai mare redeventa lunara pe care operatorul interesat sa opereze cantinele si bufetele o intorc Camerei si de investitia cea mai ridicata pe care operatorul o va face la fata locului.

Un meniu cu trei feluri de mancare, plus o limonada, costa acum peste 60 de lei, conform unui bon postat pe Reddit Romania:

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: